Monday, December 17, 2012

Lend Me Your Eyes


Hahahahah.JPG
Assalammualaikum.
Minggu ni aku tatau kenapa aku aktif sgt berblog. Hahaha. Myb sbb lama kod aku tinggal blog aku ni kan? Alhamdulillah jugak, spt yg korang dpt lihat, dlm pertengahan bulan november shingga keharini aku dpt meraih follower sebanyak 100+. Bersyukur sgt-sgt sbb blog CGC kini mendpt sambutan dan aku rasa cukup tenang dgn kedudukan blog aku skrg. Alhamdulillah :D. Aku xpernah menyangka aku akn mendpt follower sebanyak ni, dulu aku hanya buad blog sekadar suka-suka dan mengisi leisure aku. Skrg blog aku seolah-olah hidup bkn utk aku sorang tp utk semua slps aku menyediakan tutorials dan juga menyedia sedikit goodies utk para pengguna tutorials aku. Aku juga nk ucapkan terima kasih kpd readers yg xpernah berhenti click URL blog CGC yg dijumpai di Google | Facebook Group | Page aku. Terima kasih sgt sgt sbb sudi spend time dgn baca semua entry aku spnjang aku berblogging, aku hargai sgt-sgt semua tu. ^^

Aku mula menyediakan tutors sbb aku ingin memudahkan diri aku sendiri. Bila tutors tu ada dlm blog aku, so xpayah la aku susah susah kena selongkar Google utk cari tutor yg aku perlukan. Tp tiba-tiba ada yg menggunakan tutors yg aku sediakan dan di situlah bermulanya tutorials site dlm blog aku smpai skrg, hehehe. Ada jugak yg aku ubah sendiri coding supaya boleh pakai utk temp apa saja :D. Aku suka menyusahkan diri aku sendiri dan aku suka tlg semua org yg memerlukan bantuan aku. Seriously aku suka semua tu, bila aku dpt tolong org yg perlukan, aku rasa bahagia sgt. Mmg perangai aku mcm tu, aku xpernah rasa ia menyusahkan aku. Kecuali kalau mood aku xokay! Dont disturb me adalah notis utk anda. ^^

Skrg aku nk share list tutorials yg boleh menyomelkan blog dan memudahkan para blogger spnjang cuti  ni. Mempesembahkan list tutorials yg aku berjaya & terajin buat spnjng cuti ni:


Kalau ada masa lagi, aku akan sediakan tutorial lain jugak k? Kpd followers blog aku. Terima kasih byk-byk sbb rajin follow update blog ni dan kpd semua peninggal jejak di shoutbox, terima kasih byk-byk jugak. Talama lagi cuti akn berakhir dan aku akn kembali kpd rutin harian aku sbg seorang students yg berumur 16 tahun hehehe. Jd aku mungkin jrg jenguk blog aku ni. Btw, mesti ada yg tahu kan, result utk students pmr akan dikeluarkan on 19Disember2012 at 11am on Wednesday. Goodluck to all victims and goodluck to myself. Lusa dh keluarla ya? Astgahfirullahha’azim.. Takud sungguh ni :{ Hrpnya result flying colours la, tp kalau xdpt mcm tu pun, aku bersyukur jugak, sbb aku usaha jugak dari xusaha langsungkan? Hmm. Bila fikir ja mesti aku moody ja. Risau risau risau :’(

Mak ckp 6A dlm tgn dh! Mak ckp mcm yakin smcm ja,mcm mampu je aku dpt 6A tu. :( Dah la pmr haritu susahnya xterkata. Hm.. Berdebar-debar betul haa. Adakah semua form 3 rasa benda yg sama? Aku hrp bukan aku sorang ja.. Cukup la utk malam ni, selamat malam semua. Doakan yg terbaik utk aku ya, begging! Assalammualaikum..

2 comments:

Ridzwan Mohamed said...

selamat mengambil result ye.
semoga ape yg dipikirkan tu jd kenyataan

Mas Erma Azni said...

@Ridzwan Mohamed inshaaAllah, terima kasih :3