Thursday, December 13, 2012

Goodies Cursor I




Good morning human!
Malam td, aku saja la buad cursor sendiri, cursor dlm blog aku ni pun, cursor aku buat sendiri, hehe. So, harini teringat nk bergoodies geedies, aku sediakan cursor utk korang ^^ Kalau xtau macam mana nak letak dkt blog, follow tutorial letak cursor ni!

Sorry if simple. Biasala, org yg buad cursor ni pun, sorang yg simple. Tgk blog dia pun tau dah kan? :p

http://4.bp.blogspot.com/-mKYew01mdxs/UMlJVB5-WUI/AAAAAAAAFLQ/rUJyconitR0/s1600/Egoodies.png

http://1.bp.blogspot.com/-SEI3vUu24QU/UMlJWHzQvCI/AAAAAAAAFLY/CJQr5QZ1Inc/s1600/Egoodies0.png

http://4.bp.blogspot.com/-sE--MbMCIws/UMlJYNUQ_LI/AAAAAAAAFLg/YC29EnAeCag/s1600/Egoodies2.png

http://4.bp.blogspot.com/-t2zFjT-pexE/UMlJYuqFzqI/AAAAAAAAFLk/ZjyX48AGjvI/s1600/Egoodies3.png

http://3.bp.blogspot.com/-LcNBN2CXAtg/UMlJZcTG-gI/AAAAAAAAFLw/FjCih41-euM/s1600/Egoodies4.png

http://3.bp.blogspot.com/-9_lFRbtL6bM/UMlJbM6okeI/AAAAAAAAFL4/U0xhAPgN0b0/s1600/Egoodies5.png

http://2.bp.blogspot.com/-Yro-aF-RXO8/UMlJcGzd7cI/AAAAAAAAFMA/mpvOjcqxZQ8/s1600/Egoodies6.png

http://4.bp.blogspot.com/-E9vdX9c-nVk/UMlJda_UhII/AAAAAAAAFMI/LpHQkQ57Qz8/s1600/Egoodies7.png

http://4.bp.blogspot.com/-UTk3AP-ivRw/UMlJeka4gCI/AAAAAAAAFMQ/ra0fqSyKFjU/s1600/Egoodies8.png

http://3.bp.blogspot.com/-R9nU1mW3OBE/UMlJf2PnBPI/AAAAAAAAFMU/aHXduauf4Ao/s1600/Egoodies9.png

http://2.bp.blogspot.com/-87ESWaP2Tm0/UMlJgyh2kfI/AAAAAAAAFMc/g-KjDl7lihE/s1600/cursor1.png
 

No comments: