Tuesday, December 11, 2012

Result oo result

Helo queen n king!

Okay, seriously aku gelisah yg amat dgn tarikh result PMR. Dah la dgn tarikh pun Xsure lg, tadi tanya ayah. Ayah pun Xtau. Tension betul. Sampai tutup muka dkt sofa td. Takut, gementar semua ada, tu baru mengcari hari, kalau dah sampai hari dpt result agaknya aku sembunyi bawah katil mungkin? Dkt facebook ramai yg announce ckp result keluar 19/12 ni. Kalau betul, that’s mean aku ada dlm 8hari ja lagi! Ya Allah. Cuak cuak cuak! Ada jugak dengar kata 23/12 ni, tp mak ckp, Xmungkin hari Ahad. So, mcm mana ni? Anyone who know about this pls leave your comment. Im begging you. Hati Xtng gila ni :S

Lupakan kejap pasal result Penyiksa Minda Remaja tu. Haritu kan, aku bangun ja terus cari mak aku dan tanya bila nk beli barang sekolah. Hahaha. Mak aku pun lupa dh psl benda tu. :/ Aku pun terasa mcm dah Xpergi sekolah ja tahun dpn. Hihik. Sepatutnya pergi beli ptg td, tp dah hujan lebat. So cancel. So dok ingat nk pergi beli ptg esk. Mak ckp, beg sekolah & kasut Xpayah beli. Errr. Kenapa aku ada ayah yg kudukut? Hm. Tapi tapala, kasut tu baru pakai dua bulan ja. So xkesahla, tp beg? Mcm nak beli tapi tgk la camna, haih. Ayah oo ayah..

Harini, seriously malu gila dlm kelas, haha. Soalan pasal Negara sendiri pun aku Xtau nk jwb. Dah nk buad mcm mana, pasal negara-negara ni aku mmg Xamek tau. Xpenting ja aku rasa :|  Text yg aku kena hafal, Xhafal lg, malas k malas. Hurgh hurgh! Dgn sakit kepala pikir result. Tension aku. Harap apa yg mak cakap “6A inshaaAllah dalam tangan” Amin Ya Robal’alamin. Tolong baca kjp :

“Ya Allah, sesungguhnya engkaulah pemberi rezeki, berikanlah rezeki kejayaan kpd Mas Erma bt. Azni dgn keputusan yg cemerlang dalam peperiksaan Penilaian Menegah Rendah pada tahun 2012 ini, Amin Ya Robal’alamin”

Thank you, semoga Allah permudahkan segala kepayah yg dihadapi k? In Shaa Allah. Selamat Malam.

4 comments:

Fendy said...

all da best and good luck..

Mas Erma Azni said...

@Fendy Thank you :)

Syuq Evan's said...

Good Luck yaa :) Hope dapat result gempak ! :)

Mas Erma Azni said...

@Syuq Evan's Amin Ya Robal 'alamin :) Terimakasih