Monday, March 18, 2013

Segmen #1 : Segmen "Kenapa Blog Aku Patut Dipromote"

Assalammualaikum semua pembaca.
Bersempena blog Mas Erma dah mencapai 50 000+ pageviews. Mas Erma ingin mengadakan segmen singkat. Segmen singkat yg akan Mas Erma buat adalah seperti syarat-syarat berikut :-)
  • Tamat pada 20 Mac 2013
  • Buat satu entry pasal "Kenapa Blog Aku Patut Dipromote"
  • Letak banner Segmen Mas dalam entry dan direct url terus ke entry segmen ni
  • Follow blog Mas ini *tak diwajibkan*
  • Hadiah yg bakal disediakan ialah:
  1. Hadiah pertama ialah topup RM10 dan free cursor berserta promote selama sebulan.
  2. Tempat ke-2: 1 blog diberi free cursor and blog dipromote dua minggu.
  3. Tempat ke-3: 2 blog akan dipromote dlm blog Mas selama seminggu.

  • Kalau ada banner blog sendiri, boleh sertakan dalam entry. Kalau takda, Mas akan sediakan utk kegunaan dlm blog Mas shj.
  • Jika join, tinggalkan url entry di comment site entry ini *tempat lain tak dilayan*
  • Pemenang dipilih melalui random.org :-)
  • Perserta yang dah atau akan join tu, kalau boleh tag/ajak la blogger lain jugak.
  • Kalau kurang dari 10org, automatik contest ini tidak dijalan. TQ :-)
Okay, tuja syarat-syaratnya, sorry hadiah biasa-biasa je. Sbb saja nak buad. Hikhik :-) Semoga mendapat sambutan !

15 comments:

Hanis Izzati Hasbullah said...

Assalamualaikum. Hye Erma. Saya join segmen ni. http://izzatihasbullah.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

muslimah sejati said...

assalamualaikum , kak erma :) saya join tau :)) http://awekbananana.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromot-by-mas.html

Nurul Sufiana said...

JOIN YE

http://doodlemerah92.blogspot.com/2013/03/segmen-pertamakenapa-blog-aku-patut.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

Nabila Izzati said...

-<--- Budak ni join :D \\

http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

Siti Farhahnis said...

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

Farah 'Aini said...

JOINED !

http://farahamours.blogspot.com/2013/03/segmen-kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

Nisha Nisrina said...

http://nerdgirlgroup.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

zeera lily said...

am i yg ke-10? ok..hope penyelamat dr contest ni dibatalkan..hehe..

even x wajib, tp dah like n follow ur blog tw... (ada masa follow mine back..hehe)

im joinning! here's my link..
jum tgk..jum tgk...

http://belogzeera.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

mizzniya said...

join...
http://mizzniya.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

Aina Areen said...

aina join

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

mizz_lolly said...

ikut serta..
http://lolipopsayadia.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

Ez Bil said...

saya join!!
http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/segmen-kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html

SHAHIRAsulaiman said...

join sini :)

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/kenapa-blog-aku-patut-dipromote.html