Friday, January 25, 2013

Now

{HDR Version}

Assalammu'alaikum

Minggu ni aku rasa minggu paling penat, sedih, marah, bangang dan bahagia. Hohohoho. Freedom!! Semua org nk kebebasan right? Kini aku dh dpt, tak perlu kesah nk text dgn sapa yg aku nk. Tak perlu jaga hati someone yg special. Tak perlu semua tu lagi ok. Alhamdulillah, satu masalah dah selesai, tapi masih banyak masalah yg perlu aku hadapi. Ini semua poyo.Kuakuakua. Selalunya, setiap Jumaat duduk dpn tv buka channel warna layan MLM. Mcm mana dgn malam ni pulak? Ada cerita apa yg best?

Salam Maulidur Rasul semua umat Islam di atas bumi Allah yang Esa ini. Sambutan Maulidur Rasul telah diadakan di sekolah aku pagi tadi, best la jgak. Ala, aku bukan dgr sangat. Tp taula best :p Harinikan, time nak balik sekolah, semak sgt! Dgn cikgu ekonomi nk kutip nota & latihan. Aku tatau pulak minggu ni last hm hm :{ serabut betul, dgn panas gila! satu kelas gelabah. Isnin ni la aku hantar nota & latihan. Sbbnya aku lupa Tokke pinjam buku aku. Buat penat aku ragaih tangga naik tingkat empat ja, sekali buka buka beg buku tadak pun. Sedih gila ><"

Rabu haritu keeennn, kita dpt rm100 hahaha. Ceh, mcm hg sorang dpt Mas oi! Biarla :p tapi dh habis belanja kemarin .__. cepatnya... nk duit tu balik :'( esok nk p beli tudung & kain Puteri Islam, pastu beli kasut sport and Inshaa-Allah beg sekolah. Hehe. Tahun ni mana beli beg baru pun. Pastu myb terus p beli buku rujukan. Tp kan, aku takut aku xleh score add math :( Hmm. Tataula nk tukar ke seni or tak. Mak ckp kalau xda add math pun U still boleh masuk aslkan buat betul-betul mathematic. Err. Pening pikir. Haishh. Semoga aku dpt keputusan yg betul utk hidup aku. Aku nk jd fashion designer or grafic designer. Serius aku minat. Hurm :{


K la guys. Thats all for now. Flying kiss~

2 comments:

Yuyu Mi said...

best dpt 100..huhu..gud luck study!! :)

Mas Erma Azni said...

Thanks :) Amin.