Saturday, February 16, 2013

High Heels IdamanKu

Hello guys. Korang pernah pakai highs heel taaakk? Pernaaaahh? Untungnya! :O Aku tak pernah tp aku teringin sangat-sangat! Takpernah sekalipun aku beli & pakai semasa kaki aku melangkah. Hm :\ Mak ckp, kalau org rendah-rendah sesuai la pakai, kalau dh tinggi tp nk pakai jugak nanti nampak gayut dari org lain pulak. Tak selesa jpg. Hmm, tp aku teringin..Kalau usha kasut online, Allah jala yg tau bertapa aku minat kasut bertumit tinggi ni. Sbb pertama aku minat sbb style & nampak girly much much! I loikeeeee. Kalau pakai nampak kaki lurus cantik ja, waaaahhhh >///< Bilalah aku boleh merasa pakai kasut tu. Hihik,teringin sgt-sgt tauu.

Banyak fashion kasut tumit tinggi dah skrg ni. Pattern pun kiutmiut & sgt menarik hati :3 Ni kasut bertumit tinggi yg aku minat angat-angat ahhh. hahaha gedik hang Mas. :p
See. Kalau aku nak taruk semua gmbar high heel yg aku suka penuh blog aku la jawabnya. Hahaha. Aku suka fashion yg rock but ada softnya. Hihik. Paling penting fashion tu sesuai & selesa. Bukannya nk ikud trend sampai kaki sendiri sakit. Nak jln pun susah. No no no no. :p Salah ka kalau tinggi sikid nak pakai kasut high heel? Aku rasa aku bukan tinggi mana pun. Hmmmm. Maybe mak aku kod yg saja tabagi aku pakai kasut mcm tuu. Alahai [-_-"] Simpan dlm hati jelaa. Apapun aku suka kasut tumit tinggi! Ehem. I love you high heels. hahahaha. Mengada.

Korang suka tak high heels? :)
Day #23 "When I am lost, I know you are there. You never leave me in times of trouble and despair. When I feel lonely and empty you are there to comfort me"

4 comments:

Aiman Aziz said...

Pakai laaa yang tinggi2 . .
Jatuh kanggg .. hahaha

Mas Erma Azni said...

Alaa, kalau dah biasa tak jatuh punya. Gerenti k. :p

Nana Liena said...

kena banyakkan practise ala2 catwalk kat rumah dlu..maunya terpelecok msa ngah berjimba..malu.. hehe.. btw follow here.. link klik kat gambar..hehe

Mas Erma Azni said...

Hahaha. Bajet je model hahaha. Okay babe. Thanks you ;)