Sunday, November 25, 2012

Jom Tempah dari CGC.blogspot

Assalammualaikum girls and boys. Okay seperti yg Mas pernah bagitau dulu, Mas akan buka tempahan HEADER & EXTRA ICON  shj utk blogger yg berminat. Tempahan ini hanya dibayar melalui TOPUP shj. Ia mengikut size yg korang nak. Warna dan title yg korang request kan. In Shaa Allah Mas akan sediakan dengan sebaik yg mungkin kpd blogger yg menempah. Mas bukan menagih followers tp bg yg menempah dari blog CGC eloklah follow blog ni utk dptkan header korang dgn update yg terkini. Terima Kasih.

Harga SATU HEADER : RM 3 shj (tak kira transparent/berbackground)
Harga 4&5 ICON EXTRA SAHAJA : RM 3 shj (tak kira transparent/berbackground)

Cara Tempah _
  • Subcribe me in Facebook supaya saya boleh cari awk dgn mudah dan inbox saya :
[Header]
# Ayat dalam header
# Warna Pilihan (boleh disediakan melalui kod)
# Size WxH
# Inform Url Blog korang

[Extra Icon]
# Warna Pilihan (boleh disediakan melalui kod)
# Size WxH
# Url Blog
# Words yg nak “pastikan 4/5 icon” jgn kurang ya. Kalau kurang harga ttp SAMA.
# Url blog
  • Dkt Twitter pun boleh. Follow me dan hantar butiran yg perlu. DM/TWEET. < MY TWITTER >
  • Sila berikan kerjasama yg baik utk memudahkan kerja. Terima kasih.
  • HANYA UTK PENEMPAH PASTI


Murah jakan? Utk bayaran melalui TOPUP, number telefon boleh di minta di Facebook / Twitter Mas ya?  Ada yg tgh fikir EXTRA ICON tu mcm mana? Ok ni cth extra icon : social icon & cursor yg ada nama korang/muka korang.  Dulu Mas pernah buka tempahan juga tp secara tertutup hanya di facebook shj. Maaf sbb xboleh upload header header yg pernah mas sediakan utk blogger dulu-dulu sbb pendrive lama hilang. Tp, mas boleh upload header yg mas buat utk blog CGC ni sendiri yg mas ambil dari album dlm blog ni. So mari cuci mata korang. :p Myb they are simple but I love simple things <3















Tempahan akan berakhir pd : 20 December 2012

Kalau nk topup, please make sure text me first bfore topup. Kalau tabagitau Mas akan anggap kamu ta bayar lg, im so sorry k? Bayaran boleh dibuat SEBELUM/SELEPAS siap :D Semua tempahan akan di publish di page yg akan Mas sediakan nanti ya. Semoga mendapat sambutan In Shaa Allah :D

2 comments:

Syuq Evan's said...

Wow , cantiknya header xD

Mas Erma Azni said...

Thanks Syuq :)