Tuesday, November 27, 2012

Free: Bismillah version 1



Assalammualaikum semua! Macam mana hari korang? Harini hari aku, Alhamdulillah semuanya okay okay saja wink wink. Hujung hujung tahun ni korang ingat mall ja ada discount bagai? Blog aku pun ada k, bukan discount tp Free ha. Untungnya korang dpt blogger mcm aku *menitis air mata hahaha! Bajetkan? :p Dulu aku ada buad Freebies Assalammualaikum. Kalini kalimah Bismillah pulak :D Tiba-tiba tergerak hati nk buat freebies ni, well, harini seakan bahagia gila. Wooo! Dah aku tau korang malas dh nak baca kan? Dipersembahkan Kalimah Bismillah version 1 yg aku ingin 'derma'kan hehehe xD


http://3.bp.blogspot.com/-2etggz9PUgI/ULS0rYvmy9I/AAAAAAAAEw8/ysrKjbNg8x4/s1600/version1maserma.png

http://1.bp.blogspot.com/-svcp1EZYhjI/ULS0oPXw3cI/AAAAAAAAEw0/W66IYQjQt1I/s1600/version1maserma+%25285%2529.png
http://3.bp.blogspot.com/-ygpLLcQgLTE/ULS0mB3-yOI/AAAAAAAAEws/a-joJaBQJFE/s1600/version1maserma+%25284%2529.png

http://1.bp.blogspot.com/-RZ48o1E4bKg/ULS0lirJF8I/AAAAAAAAEwk/efI_CDV2mCE/s1600/version1maserma+%25283%2529.png
http://2.bp.blogspot.com/-hhgPvh4Naz0/ULS0kG5HShI/AAAAAAAAEwc/LVxxE-YHvyo/s1600/version1maserma+%25282%2529.png

http://1.bp.blogspot.com/-JxTFvyb1Pcs/ULS0jQaJ9tI/AAAAAAAAEwU/fN0j9djurBI/s1600/version1maserma+%25281%2529.png

Korang boleh jadikan kalimah ni sebagai permulaan post korang, kalau tatau nk buat mcm mana jum tgk Tutorial Permulaan Post. Semoga korang suka. Nantikan esok hari utk version yg kedua pulakkk. Selamat malam :p 
//Please credit me.