Saturday, August 20, 2011

No title


Assalammu’alaikum.. Lamakan mas tak update? Rindu tak rindu tak? #tadak sapa rindukannn? Act, skunk susah nk on9, why? Biarlah rahsia.. hahahhaaha! Yg penting tinggal 10 hari ja lagi nk habis puasa, serius ckp, taun ni mmg puasa tak penat langsung! maybe sbb masa semakin singkatkan? Tadi bangun tidur mak panggil dy swoh pkay gelang kaki! Cantik :D suka sgt! Hehe! Hah! jum ckp psl baju raya? Korang dh beli baju raya? Mcm baju kurung,jeans,t-shirt? Dh beli dah? Mas dh beli.. #tadak sapa tanya pon wey! My maksu pilihkan baju! Biasala, dy tadak ank perempuan,so kalao raya dy cari baju girl puas puas la utk mas! Hihi.. My mom just ikut je, dy tak kesah mas pakai bju apa pon kan? Asalkan tak terlalu mengada! Tpi taon ni baju raya agak lain, haha, agak gila gila! Baju kurung ala ala harimau *grawr! Seluar jeans ala ala minah rock gitu *piwiitttt! Baju ala ala Sachiko ! *wink wink! Hehe! maksu n mak minat Sachiko that’s y la pakai baju ala ala Sachiko haha.. act, entry mas kali ni tadak tajuk that’s merapu mcm mcm, sbb dh lama tak update kan? Em, hah! Ckp pasal blog pulak ek! Korang suka x blog mas? #JUJUR PLS! tolong kasi tahu ekk! Mas dah tak tahu nk makeup apa BF mas ni.. wuuuuuwuuu!! Ramai ckp blog mas simple tapi dwng ckp simple xpe jgn serabut? Mas xreti makeup blog mas sgt, that’s y la simple gini! Kalao ada benda benda yg korang rasa menarik utk di tambah, just halo halo ek. Tolonglaa mas!! Mas tataw nk edit mcm na dah, n dekat blogger2 yg mas editkan blog, sorry mas buad simple je blog korang.. mas xreti sgt edit edit blog ni, dh korang minta tlg mas tolongla, ada gk yg mas minx bayarankan? Emph, murah je, just topup 3 je kan? Mas xamek mhl mhl sbb mas tahu mas buad bknnya mcm pro bloggers so mas amek murah ja kan? N thnk dekat bloggers yg pernah buad entry psl blog mas =) Alhamdulillah kalao tutorial yg mas ambil dari bloggers lain tuh memudahkan korang utk edit blog korang, and dekat pro bloggers yg mas amik tutorial , thnks sgt sgt. Sbb korang dah ajar mas edit blog k? and mas share kan dekat org lain (: jgn marah yer? Hihi! So, dah xde apa lagi dah nk merapu, BYEBYE!

Terima kasih sbb baca entry mas ni (:

2 comments: