Monday, August 01, 2011

HILANGKAN SHADOW KELILING BLOG

Helo and Assalamualaikum bloggers!
So, mcm yg mas gtw dlm FB kemarin, semua tutorial dari blog tutorial mas akan di transfer ke blog ni, so jgn la heran law mas buad tutorial dua kali taw, hehe. Setiap entry akan di akhiri dgn tutorial dari blog tutorial tuh, so enjoy it k? Hehe!  Btw, hari nie first day puasa, amcam? Tahan? Ala, tahan la sikit, brapa jam baru korang puasa hihihi. Tapi serius ckp, this year punya puasa xsrupa puasa ja rasa, sebab? Xrasa mcm tgh puasa pon, mcm tahun sebelum sebelum nie, akn rasala laen sikit bila nk masuk bulan Ramadhan, ni sama ja mcm hari hari yg laen.. nothing special -.- awat hah? Adoe, kemarin dah dgr bdk bdk perumahan maen mercun! Awalnya T_T puasa pon xmasok g, dah bunyi pumpang pumpang dah! Xsabaq tol depa nie, haha. Relax la, kita lawan raya nanty k? Haha! Kasi bom dwng punya tempat bhahahaha! #gelak jht! Em, korang suka Raya or Puasa? Kalo mas, mas suka Puasa! Hehe, sbb? Sbbnya, law raya, bagi mas xbest la, sbb mas dok rumah ja ekekeke, jrg pegi rumah sape2 and taon nie KONFEM ! income kurEng laaa~ org tgk pon dah reject awal awal kalo nk bagi duit raya pon, woooo~ kenapa ku di perlakukan sebegini?!!! Mengaapppaaa!!! #abaikan,tgh melayan perasaan HAHA! Act, im so happy today, don’t ask me why, rahsia rahsia , hoho. Sebenarnya mas sendiri pon xtaw awat yg mas happy semacam ja ae nie -.- masalah mental kah? Oh tidak mungkiinnn! Dpt BF kah? Ceyh! Tidak mungkin sama sekali! Tidak puasakah? Mas puasa laaaa~ so, mas ttw nape mas happy,forget it! So, mas nak rewrite tutorial Shadow tepi kolum blog tadak from blog tutorial ke mari ! Start now :D

from my tumblr ! click here


Seperti biasa,

Dashbord  _ Design _ Edit HTML


Search code nie (F3 | Ctrl+F)


.content-outer {

And then korang try tgk bawah code .content-outer { tadi tuh, ade x code mcm kat bawah ni?


/* -moz-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);
-webkit-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.webkit) rgba(0, 0, 0, .15);
-goog-ms-box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread.ie) #333333;
box-shadow: 0 0 $(content.shadow.spread) rgba(0, 0, 0, .15);*/
margin-bottom: 1px;}


Ada? Ha, kalo ada, korang highlight code tuh, and ganti dgn code yg mas kasi kat bawah ni taw (:


moz-box-shadow: none;
-webkit-box-shadow: none;
-goog-ms-box-shadow: none);
box-shadow: none; margin-bottom: 1px;}
Dah ganti? Ha, tunggu apa g? Save lerrr~ :D

2 comments:

Atirah said...

terima kasih awk, menjadi! dah lama cari tutorial ni :)

i-Erma said...

Okay Sweety, hope tutorial ni berguna utk Atirah ek :)