Wednesday, October 12, 2011

HIGHTLIGHT PINK+BLACK

Hai awak awak awak n awak, yer awak la! hihi, harini kan, noting happen, harini jgk kan, tadak apa yg menghappykan, and tahu tak harini jgkkan mas bangun awal pukul 5.50am. awal kan kan kan? harini jgkkan, mas tak tido ptg, mas nk kurus kan pipi mas ni, mak mas ckp, pipi mas tembam bukan sbb apa, sbb mas skarang selalu tido petang, yes mak betul, hampir setiap hari. so, harini tak, mlm mlm, nk tido awal kecuali sabtu n ahad. n tahu tak? exam next week hari Isnin-Jumaat. Takud sgt sgt. doakan mas dapat result yg baek yer? harini, tgh free so buadkan tutorial utk NABILAMEDAN suka sgt sgt blog dy, kiut jer :) act babe, hightlight mas tadak shadow la :) salah tgk ek? hihi takpe takpe. ni mas kasi kod mas yer? so. kredit to me yup? (:


Tutorial Hightlight Colour




]]></b:skin>
Then awak copy code ni n paste kat atas kod tadi je ek? \yg ni mcm hightlight mas pink+hitam/

::-moz-selection{
background:#000000;
color:#FFABD3;
}
::selection {
background:#000000;
color:#FFABD3;
}

(!) ini : wrna tulisan yg di hightlight


Ini : wrna background hightlight

Dah siap? Preview+Puas hati+SAVE ;D

4 comments:

nurul nabila bt medan said...

salam..thanx dear! dah jadi dah =)
tapi bile nabila ltk code tu kat bwh code ]]> x jadi..then nabila tukar ltk kat atas code ]]> baru jadi..

eyjalukman said...

dear mas , thanks bg smangat kt akk :')

insyaAllah akk oke utk famly .
take care ;)

Mas Erma Miorthadenza said...

@nurul nabila bt medan a'a tersalah kasi info, haha. btw thnks babe, dah tukar dh :)

Mas Erma Miorthadenza said...

@eyjalukman yup, thnks. tc too :')