Saturday, October 15, 2011

NEW FRIENDS

+ avatar :] +
Assalammualaikum bloggers. harini kan, dpt dua kawan baru yg tah la cmna pangai nye, hehe, tapi dua dua org laki hehe, cool diorang, muka nk sama taw, ;D harini gi tushen 1st day, but rasa mcm dah biasa == pakai cakap ja nan drng ;D ramah x ramah x? hihi, diorang dua org baik ja, xnyakitkan hati pun, that’s boleh kwn, kalao tak, maybe tak boleh kan? Esok ada lagi, n esk lebih ramai, harini kitorang 4 org ja, sumpah diorang spoting walaupon layan girl, haha. Mcm tu barula kawan kan? Ni tak, nk ckp dgn girl pun dok buad malu malu kucing, sepak kunk :P takda la lawak ja, saya tak kejam eh, maybe sikid ;p* n nk pujuk cikgu tu buad kelas form2 hari sabtu n ahad sbb mas nk join, kalau hari biasa, cikgu tuh buad kelas malam, mak xkasi ): harap cikgu tuh boleh buad kelas form 2 hari sabtu n ahad \sgt berharap!/ so, doakan cikgu tu buka hati ekkk? and esok maybe last day la nk kucai budak dua org tuh ;D yela, lepas ni maybe xjumpa dah, hehe. And and, gudnyte kiut kiut hensem hensem semua !

2 comments:

syada said...

Suka la tu dapat kawan baru :)

Mas Erma Miorthadenza said...

@syada suka la, diorang baik :) hihi