Wednesday, September 14, 2011

PHOBIA+HATE



binatang paling mas anti!
SUKA NYUSAHKAN MAS DGN SAWANG2 DIA TUH!
selamat malam,tidurlah sygkuuuu. Ha, utk dia :D dia taleyh online lagi,pdn muka muuuu! Tido awal gila budak tuh, awad tah? Pening baca buku kot? Besala budak bookphobia kan? Taleh kata apa dahh. Mas pon sama ja sebenarnya, tp mlm ni act nak buad entry berani matila *kohonohon! Serius mas nk bongkar satu rahsia, mas ni seorang yg Entomophobia,apa bnda tuh? Tuh adalah gelaran utk seseorg yg geli bila bintang yg dy xsuka bintang yg dy benci ada atas bdn dy, okay antara binatang or serangga yg mas paling takut is spider, tak kira la ank spider ka, spider yg kaki halus tu ka? Or wateva! Mmg mas geli n mas mmg takut ya amat!! Jgn tanya mas apsal! == tp mmg serius mas geli gila! T___T time tulis ni pon ngah byg dh binatang tuh! Jemm betul. sebab tu mas benci SPIDERMAN. sorry yer SPIDERMAN ==. N mas pon takut bintang yg dipanggil LIPAS. Tu mmg mas kalah dgn LIPAS ni! Dah la susah mati pastu jln cepat lak, gila! Mmg xsuka bnda ni, mas start takut lipas lepas2 mas TERPEGANG LIPAS, time tu like usual la kan, bangun pagi nk buka pintu bilik air, sekali terpegang lipas! Dy dok baek punya dkt tombol pintu, apa lagi! Volume di buka, speaker di upkan mmg time tuh jerit gila gila gila la, ngantok pon hilang cergas satu bdn, last2 mandi bilik air laen == xsuka lipas, tidakkk! Dok ingat lipas! Tak suka weyh! Dah la bilik air tok penuh dgn benda tuh, bunuh pon smpai xmmpu nk bunuh dh err! Kerangga mas dah makin berani dah, ALHAMDULILLAH, serius mas ckp, dulu kalau Kerengga yg wrna merah yg suka gigit tuh dtg kat mas, mmg mas masuk rumah senyap xkuar dh, mas fobia gila, sbb mas pernah kena gigit smpai dua2 belah kaki mas merah. Start dari tu jgn hrp nk p kebun ayah or mana2 ja yg ada binatang tuh ! N skunk ayah busy xsempat nk p usha kebun, mas pon last pegi hari tuh time musim durian n rambutan! Mas xsuka durian -.- mas suka rambutan :D tp xleyh mkn bnyk, sbb lelah :( nk wat cmna dh penyakit dari kecik :) redha jala :D hehe. so that’s all, korang ada x binatang yg korang mmg fobia gila la, share la :D 

2 comments:

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan...
sudah 4low kamu...4low kongsi plak yer

haha...takut ngn lipas k?..tenyeh2 jer...mati lah tang tu..:P

ingin kongsi entry. sila paste link entry di sini. pihak kongsi akan tolong pomot
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/p/berkongsi-disini.html

mekasih (^_^)

Mas Erma Miorthadenza said...

@Kongsi Apa2 Aje sebelum lipas tuh mati, mas lari dulu == | thx follow me btw, :)