Tuesday, September 06, 2011

Mood Lari


Nunyte all, hari ni just happy ja. And mlm ni serius mood lari tataw pi mana, mas lupakan! Hee, ok nk buad buad ada mo0d update ni layan taw! Okay tadi kat sekolah otw p skolah pon tido, dlm kelas before assembly pon tido. Lepas assembly, kejap ja tido == serius ngantok abaq ag! Time tido kol 1+ am, tadak plak ngantok kan? Time tido awal, ngantok gila kod! Smpai bangun pun kol 6.30 hari ni, lewat la tuh! Hari ni tido awal la, sebab masing masing tadak kredit, and dy xleyh on9 pulak. Tadi kat sekolah mmg best si0t arr, haha. Smpai penat dgn G E L A K. tp sedikit boring sbb wani,eikah,wisya xmai skolah, depa ni la……. Sabo jela! Sorry kat sia sbb tanya soalan mcm tu, serius rasa mmg patut tanya ): sorry na.. mood sgt sgt buruk la, ucuk! Sorry na.. ehm, act, nk cita mcm mcm tp pening kepala, so, nk tido arr, n mood masih xmuncul muncul, maybe esk mas ok la ni. :| nyte all, have a sweet dream, basuh kaki sebelum tidur k? Assalammualaikum…

Esk, abg angkat yg stay at Terengganu mao dtg rumah! Yeah! Sukanyaaaa :) mak buad laksa lagi esk,! :D 

2 comments:

Heidi Shafiq said...

rehat cukup2.. nt mood dtg blk la tu.. :)

Mas Erma Miorthadenza said...

@Heidi Shafiq haha, tak larat nk rht dh :) btw, thnk