Monday, September 19, 2011

FREEBIES : ICON SHOUTMIX


Hai & Assalammualaikum. Entry sebelum ni entry miss him. Entry harini, dah xmiss dh. hehe, hari sabtu n ahad haritu, internet tadak. So,kena online kt bilik akak mas, payah!! So, tak online sgt. Harini pon, ni baru dpt internet, sbb rumah sebelah baru buka #pencuri :p ala, dah minx permit, sepupu ja pon~ jgn report polis maaa~ hohoho. mlm kemarin, mkn pizza,#kecoh! abg beli. dia ckp ada org belanja, tp dia xbagitau sapa. mas mkn ja! hehe. K la, mls nk tulis mcm krngan pn.KDT ==' \time xam tadak lak nk tulis pnjng2 lak kan? T__T/ dah dah! mas buat entry ni sbb nk bagi FREE ICON SHOUTBOX. sorry simple ja~





http://3.bp.blogspot.com/-JZJeJQU2bT0/TnbpwU_iW2I/AAAAAAAADQA/q-xeHTHgYTE/s1600/oreniconsbfree.png




http://4.bp.blogspot.com/-Os7PbGxli1g/Tnbpw8oNErI/AAAAAAAADQE/qHmzieK_u5Y/s1600/piniconsbfree.png




http://1.bp.blogspot.com/-baS3T1Y8_mc/TnbpxX-sglI/AAAAAAAADQI/I_QrbSAvw2A/s1600/pinkiconsbfree.png



http://3.bp.blogspot.com/-uhwP603BC5k/TnbpyObHnDI/AAAAAAAADQM/i7mDhCNp_vY/s1600/purpleiconsbfree.png


http://3.bp.blogspot.com/-uFH7JpBA-Bw/Tnbpy9F2NBI/AAAAAAAADQQ/D1omSliR9Og/s1600/rediconsbfree.png


http://2.bp.blogspot.com/-f9nbo0qERbM/TnbpzRuAYCI/AAAAAAAADQU/xtj98QZbA-M/s1600/whiteiconsbfree.png


http://1.bp.blogspot.com/-mffw7p_35NI/Tnbpzx0SNFI/AAAAAAAADQY/P0CrA9VjHl0/s1600/yelloiconsbfree.png


(!)

a) korang just copy kod icon tuh ja k? tQ

b) kpd member B.World.
bloggers yg ada tutorial dlm blog, boleh la letak website korang dekat ruangan ni yer -> TUTORIAL SPACE <- kerjasama amat dihrpkan :)