Tuesday, June 28, 2011

Hari Sukan

Hari dari pagi smpai petang Mas xbalik, seyes penat tapi best wok! First sekali mesti la pegi mkn dulu. Hehe, lapaq kotttt! Tunggu lagiii an? -.- pastu lepak dlm kelas jaaa… smpai kol 1 lebih , then pegi la kantin makan lagi.. haha #apa nie? Keja mkn ja. Pastu pyqah nan mirza ajak p cc hoho, okay bha :D tapiiii.. ): cc xbukak la pulak! Alahaii, tapi kan Mas ttp suka sbb mirza n pyqah ajak p tgk kedai haiwan ! wow, teruja habes :D nk burung tuh wey! ): dah la jinak, pergh! Serius nk bela kat umah, dy just duduk atas kita ja, kan best? Tapi kan.. 350.00 sekoq, ada ayah nk beli ? ==’ konfem TAK! Tapi ttp tringin, smpai skunk dok engat , best gila gila gila larh! Heeh, lepas tuh dalam 30min maen burung tuh #lama kan? Hehe, kami pon balek la padang balik tapi tgk-tgk padang sunyiii~ -.- apadaa! Last-last jalan kaki p umah pyqah.. mana jaoh ponnn (-.-) mcm nk lucut kaki aku nie hah! Sabar jela.. nk smpai umah dy dah nie, singgah kedai dulu, beli ayaq 100+ ! wow, bertenaga semula :D dah smpai umah pyqah lepak la dlm bilik dy smpai kol 3. Hehe. Best gak arr (: pastu kol 3.15 mcm tuh mak dy hantar kitrng pegi skolah :) legaaaa.. pastu snapsnap pic dgn dwng apa la semua kan? \wajib/ so, lihat lah dunia! Kihkihkih
harap xmenyampah huhu -.-

dlm surau pon jadik -.-'

cahaya kehidupan hahhaha!


huhu ^.^
lala -..-

cak!

mirza n pyqah
hehe..

no komen -.-
heee :D

kami tiga :D


THE END (:

2 comments:

Anonymous said...

camna nak makeup blog lawa mcm ni?

Agirlwifoutluv said...

@Anonymous
edit la blog awak :) and tgk toturial dari bloger2 yg pro