Monday, May 16, 2011

mintak kaki



Hai , nak cita pasal tadi , tadi mak mas swoh pegi beli nasi goreng, kedai sebelah umah ja , so mas okay jala . so mas lalu depan cc (mmg WAJiB LALU) , n then ada la bdx laki kuar dari cc tu , xsedap ati dh , sbb dwng tgk mas mcm nk mkn ja ==’ time tu hujan so mas bwk payung lakan? then dwng dok uad bunyi mcm gatal tuh . Er.. time tu seyes rasa mcm nk ketok kepala sekoq-sekoq ! okay so mas jln laju-laju-laju . and tgk dwng dari kedai mkn tuh . dwng still dok tunggu kat depan cc tu atas moto . dlm ahti ckp “bengong la bdx-bdx poyo nie , aku ketuk kepala nan payung n bagi karate cepuk atas kepala baru taw,” mas dok cangok dlm kedai tu lagi ,dlm 5min mcm tuh , tgk2 dwng start moto , dah boring tunggu kot noh ? ahhaha ,mas pon jln pelan-pelan n tgk swng bawak moto , PERGH , mmg minx makan jln (: dlm hati ckp “habes terer latuh? Porengge pnya bdx!” dlm hati berani . ckp depan xterkeluar (: dah la muka sekoq-sekoq mcm kapal lanun miskin pecah d: menakutkan ): sowang ja nan buleyh tahan pon *sempat lagi -.-* haha . tadak la , yg buleyh tahan tu dok sit belakang sekali , senang nmpak (: jgn salah phm la.. T____T hampa niela… 
btw , saya ingin mengambil kesempatan ini menyatakan , kpd mat-mat CC , jagalah kelakuan korang jgn sampai aku ckp ‘TADAK SIVIK PNYA ORG,BUDAYA KITA WAJAH KITA TAW’ hahaha . renung-renungkanlah , dan selamat beramal!! –tadak kena mengena-

2 comments:

syrupmasin said...

perghhh..garang nih..haha..yg kali kalu keluar tuh berteman la..dgn abang ke..akak ke..lagi-lagi sekarang nih..bukan selamat sangat :)

Chibby Erma said...

dwng, tadak nk teman kan mas ler~