Tuesday, October 29, 2013

Mata comel sangat ke?

Assalammualikum gais :*
Tunggu final exam habis punyala lamaa. Haih, tara nak hari khamis ni pun rasa mcm bertahun lamanya kot. Hate it. So, apa cerita awak semua sekarang? Aku? Biasa-biasa ja. Hihihi. Sekarang ni, mesti korang dah tau pasal 1 video ni yang agak comel tapi.. japgi korang tengok n korang nilailah sendiri ok? Aku taknak cakap apa. Cuma aku rasa, video ni memang dah femes macam makjemah dah dikalangan user facebook n twitter. Actually, aku ternampak satu page dekat pacebuk yang shared video perempuan ni yang Shasha yang dia sukakan mata dia sebab dia cakap mata dia cantik. So, kalau korang tak tengok lagi, boleh la tengok dekat bawah ni. Ni untuk hiburan SAHAJA!


Ni adalah the origal video. Bawah-bawah ni pulak parody pecah perut :D Enjoy! yourself!




P/s: Aku share benda ni bukan untuk mengutuk perempuan tu or apa-apa. Just nak hiburkan petang korang je ok?

Apa pendapat korang dgn user keek, youtube or apa saja user yang upload video macam ni contohnya la. Adakah diorang sebenarnya nak cari femes murahan or just untuk hiburan? Kadang-kadang aku tepikir jugak ar. Diorang takda perasaan malu ka? Diorang tak segan ke keluar rumah then org pandang sebab video diorang. Aku selalu pikir benda tu. serius zz! Video macam-macam dah dkt youtube sekarang ni. Dari 5 MC, couple seminggu, gwiyomi n sebagainyaaa. Dahla, malas nk taip ha. Bye~ :P (macam tegantung ja entry aku ni, biarla)

6 comments:

Marou Apple Hijau said...

sabar jelah tengok keek budak laki baju merah tu

Mas Erma Bt. Azni said...

@Marou Apple Hijau Hahahaha. Yeke? Nak tgk jugak la nanti. Jarang stalk keek :3

Muhammad Irfan said...

Seriuslah nak Tumbok dia kalau jumpa :3
Jom Singgah Blog saya , Jangan lupa Follow :)
http://i-irufan.blogspot.com/

ezyra daniel said...

haha serius kelakar tgk budak perempuan tu..dah pakai contact lens memang la nmpk mcm cantek..adoii

Mas Erma Bt. Azni said...

@Muhammad Irfan janganla tumbuk. Xcomel pulak nanti XD

Mas Erma Bt. Azni said...

@ezyra daniel tulaaa. Tp erma tgk video dia yg lain, boleh tahan cantiknya :D