Thursday, October 31, 2013

Felt Craft

Assalammualaikum!
Malam ni aku nak cakap pasal felt craft. Serius aku tgk comel semacam ja. Teringin nak buat satu utk diri sendiri. Dulu pernah menang felt craft ni dari contest blog. Teringin teringin teringin sangat sangat nak buat sendiri. Buat bisnes keee. Heheheheh. Aku mmg minat benda yang mendatangkan duit ni :P

Kat bawah ni gambar aku curi dari mr.google yg semua ada tadi. Comel gila bookmark love tuuu. Ala ala ala. Sukanyaaa :3 Aku teringin tp nak menjahit pun xreti. Jahit bodoh bodoh tu reti ler~~~

heart felt bookmarks Felt Owl Tutorial

Aku harap nanti aku boleh buat felt craft utk diri sendiri yang comel-comel belakaaa.

No comments: