Wednesday, July 17, 2013

Cantiknya Kelas!


Assalammualaikum. Kemarin first time budak kelas 4 Akaun 2 neh bekerjasama and satu kepala kemas kelas. Hahahaha. Sebelum ni satu kepala lewat masuk lab or lepak library or tak masuk kelas ja Keh keh keh! Kemarin Daron (yang hensem) and Cristine (yang cantik dan wangi) nak masuk kelas kami untuk tengok sesi pembelajaran akaun. K mmg fake gila semuanya. How our teacher treat us. Seriously it was not same as usual! 

Yang class tersangatlah colourful, mcm tacaya tu kelas kami. Alhamdulillah semua orang bagi kerjasama yang baik! image sayang semuaaa. Aku rasa macam masuk tadika balik ja bila mewarna and melukis bagai. Hahahak. Seronok oo! Sporting ja semua orang. Kami susun meja grouping. Macam 5meja 4 meja macam tu. Senang nak discuss and study group image

Apapun, semoga class 4 AK 2 maju selalu dan our friendship last forever inshaAllah image
 BEFORE THAT! [ Click this ] and wait until the loading end :)


No comments: