Sunday, June 09, 2013

Sunday ? Ow, please.

Assalammualaikum. Harini bagi student macam aku, feeling dekat facebook tu confirm belambak moody. Sebab? Sebab dia mudah, ringkas tapi makan dalam dan menyiksa jiwa raga. Apadia? Esok sekolah. Tuja. Malas k malas. Nak cuti sebulan. Pleeeaassseee. Esok aku ada tution dah la awal pagi, Ya Allah.. 8:30am-10:30am. Tau subject apa? Add math yang aku sayang yang yang hang ni -_- Kalini aku ambil kelas private punya, agak bosan sunyi daaaann mengantuk itu pasti ._.

Tadi aku, abang and mak layan running man. Bising rumah kot. Hahahahaha. XD Thats what I want in my life okay? First tu, aku duduk tunggu ja ayah aku tidur, sbb channel korean ada dkt TV Astro ruang tamu first ja, yg ruang tamu kedua takda channel tu --, Tunggu punya tunggu, 12.15 cmtu, ayah tidur, indahnyaaa rasaaa. Menari menari pergi ruang tamu hahahahahahaha. :3 Pastu abang join. Mak keluar dari bilik layan sama-sama. Tiba-tiba!!!!!!!! Ayah keluar minta remote TV. Aku terus macam ._______________________. Aku masuk bilik, semua ikut, hahahahaha. Dalam 12.45 macam tu, aku dgr ayah aku gi minum dekat dapur. Tunggu lagi, mak aku keluar dah dari bilik aku, dannnn kemudia! Aku dgr ayah aku tutup pintu bilik. Kali ini aku berlari dgn riang gelak tawa. Hahahahahah xD Okay, Running Man YO! 

Kami gelak tak berenti, gelak dapat melupakan problem dan menenangkan hidup kan? Aku ni, kalau tak disebabkan ada kelas esok pagi. Aku tak benti tgk lagineh sampai pukul 4am. Hish. Okay la. Wanna date with bed now. Good night. :D Have a sweet dream.

Oh dah lagi satu, alhamdulillah menang utk Contest Hasya Collection Giveaway. 

No comments: