Saturday, January 05, 2013

Tired

Assalammualaikum human!

Firstly, I'm tired and I really meant it. The best part for today was when my ayah said, I got new bedroom, okay its kindda cool. BUT! The bad situation when my ayah asked me to clean the 'jungle' in my house! Sabar jala Mas. Korang bayangkan dari pukul 12pm - 6pm baru aku stop! Hebatnya aku harini .__. aku kena angkat computer computer lama yg sgt berat. Kena angkat benda-benda yg entahla, tp bg aku mmg berat! Untungla abg aku takde dkt rumah harini grrr!

Lepastu benda yg paling buad aku luruh jantung bila ayah aku angkat kotak lampu bulat then tiba-tiba lampu tu terjatuh dan pecah, aku dkt dpn ayah aku tuja, habes kaca pecah n terpelanting, nasib baik xmasuk mata or kena kaki muka aku. Naiya cek oi~ Alhamdulillah okay ja, time tu aku nmpk ayah aku muka cuak hahaha. Nasib baik xkena aku walaupun aku rasa jugak kaca kecik-kecik tu kena muka aku tp xluka la. Alhamdulillah haa.

Lepastu angkut barang-barang tu letak dpn pagar rumah kod-kod la ada yg nak kan sbb boleh juga buad bagai besi buruk or apa apa. Tgk tgk, dlm 10min mcm tu, ada india dtg minta nk amek, dia nk beli. Waaa, cpt betul ._." tp lg bagus xdela semak dpn rumah tu. Hasil dari besi besi tu semua rm66 wahh, banyak :O dpt dkt aku pulak tu, muahaha. Ayah aku baik la dgn aku 2 3 hari ni *hairan* Tapa, sapa kesah? haha!

So, skrg aku menaip dlm bilik baru aku, aku hrp aku xjatuh katil mlm ni, sbb bilik lama katil queen, mlm ni single punya, harap xjatuh katil. Agk kurang selesa sbb xbiasa. Em nak bodek ma cat bilik la, tu pun kalau dia nak~ -_- So, tuja cerita aku harini. Memenatkan, sakit badan tangan kaki semuala anggota yg aku gnakan harini. Untungla anak anak dara yg duduk rumah goyang kaki tuu. Aku walaupun perempuan, kerja laki banyak aku buat ! Haih, muscle aku nanti hahahaha.

No comments: