Wednesday, December 12, 2012

Student's Life


Assalammualaikum.

Home Facebook aku harini belambak dgn tarikh 12/12/12 dan 11/12/13. Ergh. Kecoh kecoh. Tapi harini, serious something yg special happened! Omg! Mcm Xcaya ja nampak 'kawan' yg dah lama aku Xjumpa, wahhh! Patut la dua tiga harini, duk teringat ja dkt dia, rupanya Allah pertemukan kami harini. Mueeheheheehe ^<,

Ptg td, aku dh pergi beli baju sekolah, tudung sekolah, alat tulis utk sekolah semua pasal sekolah lah! Student's life. Weird.. Next year nk jd budak baik ke tak ek. Hmm. Konfius, hahaha! Tp rasanya jd budak baik mcm selalulah dan aku nk jadi senior yg baik! Xnak mcm aku duk nampak dh, kesian dkt junior ni, dilayan dgn kejamnya! Jgn risau juniorku, akak mas ada di sini. Hahaha. Tp aku mmg baik pun, sapa ckp aku jht ha? Garang itu ya, jahat itu tidak sama sekali. Tau tau tau?

Kemarin punyala semangat im ct ajak lepak rumah, dgn tiba-tiba setibanya! Aku ada kelas esok.. tagunaaa.. lastly, mak ckp, suruh dtg Jumaat la kalau mcm tu. Geram betul! Tatau ka org nak gosip dgn kwn org ha? Eeee, geram geram geram. Hope Jumaat ni, Xdak kelas dah. Hm.


Tempahan Disember akan di tutup pd 20/12/12 k? Cpt cpt! Sementara masih dibuka ^^, 

No comments: