Monday, November 05, 2012

Pinggu pinggu

Geng bersama tepi longkang hihihik. Time kenduri kakak yg ketiga. 
Assalammualaikum dan hello readers.

How your day gais? Today mak aku daftarkan aku spoken eng class. Mak ckp kelas ni  important & aku KENA masuk kelas neh. Yuran utk 1 semester (3bulan) rm550 & utk pendaftar rm100. Yg mengajar cikgu India. Tak kesah pun. Start esok. Errr!  Tu yg aku kesah. Nak cuti.. hak cuti hak adik. Hurm! Tapi taboleh bantah la sbb mak dh sanggup kuar ratus ratus utk aku kan? Haih. Esok dia ckp time aku masuk aku kena ckp mcm ni “Good morning sir, how are you?” then dia akan balas “im fine, thank you. How are you?” then aku pulak kena jwb, “im fine, thankyou too” Amboih. Mana tahan dia bagi dialog siap. Mcm nk pi berlakon wooo. Esok just 30min, sbb esok dia just nk tgk level aku ja. Aku ni bukan ada keyakinan sgt speaking dpn org. aku tatau apa masalah aku. Org ckp aku faham ja, tp bila aku nk ckp balik aku akan tergagap gagap. Mak ckp aku ni keyakinan rendah sgt. Haih. Apa apa pun, baru nk enjoy cuti neh. Kena lupakan jgk la hasrat aku tuh. Stress*

Malam ni aku taboleh bagi korang tutorial lagi, sbb abg aku guna pendrive aku. Haiya. Tido hostel poli pulak tuh. Esok insyaAllah if aku ada masa aku update tutorial ya hensem&comel semueee. Hm, esok nk pegi sch ka tak ha? Tp kalau p mesti aku bosan bosan bosan dan bosan. Kan? So, malas nk p. Lagipun minggu ni, minggu last. Biar jala ek? Huhu. Tp tatau la kalau pengetua *ayah* suruh p. Kena p jgk laa. Hihik! Takod nk kata tamau haa :C tp bila ingat balk, esok kofem aku ta p sbb kelas spoken eng tu start pukul 11am <3 tetiba suka pulak kelas tu :p hahaha. Perangai! So semestinya esok aku tak pi sch yeahhh! Ehem-ehem. I love you. Utk sapa? My mother. Hahaha! Night all :*


Never make someone your EVERYTHING bcause if you lose them you have NOTHING!

No comments: