Saturday, November 24, 2012

Mira;s Superheroes Contest




Rules/Peraturan
-Follow miss rainbow blog.
-LIKE sponsored page (my shop) - IZUMI SHOP (inform me if dah LIKE)
-Letak banner di atas & linkkan ke blog mira.
-Mana-mana superheroes pon tak kesah contoh Ultraman, Fantastic 4..etc.
-Jawapan English/Malay (ikut suka anda)

2 rules terpenting are
:
-Tak nak contestant macam ni >>
"dah ada bloggers ajak ,kita join jela"

"bosan tak tahu nak update apa, tu join"

"saje je join mana tahu boleh menang kot"


-Menggunakan BLOG utama (blog yang anda selalu update entry), 

bukan blog khas for GA & CONTEST.

(will automatically delete entries anda)
 
Question 
bagi je jawapan apa-apa yang korang tahu pasal superhero,
ikot pendapat korang je :)

What do you know about Superheroes? i want 3 answer.

(Apa yang anda tahu tentang superhero? berikan mira 3 jawapan)
a) Mereka ada kuasa yang orang lain tak ada.
b) Superheroes boleh selamatkan dunia dari kuasa kejahatan.
c) Diorang selalu merahsiakan identity diorang.

Who is your most favorite Superhero? 

(Siapakah superhero kegemaran anda?)
a) Hulk!

Give me reason why he/she is your favorite Superhero?

(Berikan mira sebab kenapa dia menjadi superhero kegemaran anda?)
-tak kisah panjang mana jawapan anda , yg ni penting sebab kena creative ye-

_Saya jadikan Hulk favorite Superheroes saya sbb dia lain dari yg lain. Dia besar dan nampak sgt sgt gagah. Dia tak ada gaya hebat macam Superheroes yg lain tp dia yg terhebat. Pastu, setahu saya, Hulk adalah yg terkuat dari yg lain. Hulk ada power yg lain dari semua, mcm boleh hasil vacuum effect dgn clapping his hands ja. Hebatkan? Tapayah nk buang tenaga, tepuk tgn dah ada power. Hahahah. Jalan cerita dia jugak agak menarik :D. Hulk wrna hijau dan tak handsome mcm Superheroes yg lain, tu pun saya ttp suka Hulk ni. Hehe. Dalam pendrive saya belambak gambar cartoon n doodles hulk hehe. Saya suka Hulk n im glad bila ada contest Superheroes cmni, first time nampak. Last sekali, IloveyouHulk <3 Saya harap saya menang contest ni sbb saya nakkkk sgt sgt sgt patung patung Superheroes tu >< Dan saya dah like page akak :)


Last question

-What is the other name Bruce Wayne was known as? (
bonus question)
c)batman

No comments: