Monday, April 09, 2012

Happy Birthday Boy


Ohoi, okay tgk budak tuu, k mas kenal dy dari darjah 4 lagi, lama kan lama kan? Dia sabar gila kod ngn perangai mas yg bengap bengap cerdik ni. Bagus budak. Haha, nama dia, Mohd Ashraf dia stay kat Kedah. Dia baik, dia lawak, dia bengong and paling penting dia bebai mmg teruk. :D Kiranya mmg dia phm dah la mas ni mcm mana. Happy birthday tao Acap, syg ag gila gila. Hahaha!
Dia ni jgk sorang yg sgt kuad mengarut, dia suka nyanyi. dan dia selalu buad gila nyanyi dekat mas mcm mcm lagu dan mas hanya mampu dgr, hehe! Dia jgk suka ckp banyak banyak banyak. Dia suka kacau mas malam malam buta. Tak sakit ati pun bila terjaga sbb dia punya call ja. Kdg kdg saja xangkat malas tao dak, malas. Pastu pastu, dia ni suka ejek mas mcm mcm, benci k benci! Tapi mas suka kwn ngn dia, dia memahami :D bila, mas nak merajuk ja automatik dia mengalah, haha.
Malam tadi rasa terharu sgt, sbb dia guna free credit dia call mas sorang ja, ingat jgk kat kwn dia sorang ni kan? Serious dia mengarut mcm mcm, yg kesiannya, mas saja buat buat xingat birthday, hehe. Nak tgk riaksi dia, gaya mcm sedih semacam ja, last last, mas ngaku la mas ingat birthday, happy xsangga. Lawak betul la budak Acap ni. Pastu duk buad luah perasaan buleh, mao dekat tarik telinga dah, haha. Kami dua suka gadoh, tapi xpernah gadoh lama lama, sbb masing masing cpt mengalah, thats y la, kami kwn sampai sekarang. Okay, mls nak crita pasal dia panjang panjang. ehe, yg pasti, Happy Birthday Acap yang ke-17. Ag tua aku muda, Fakta! Toksah dok perasan muda sgt naaa. semoga friendship kita last foreva :')

#Friends are like rainbows, they brighten up your life when youv’e been through a storm and Friends are like crayons, they have many colors to colour your world :)

No comments: