Friday, March 30, 2012

Setiap Detik


Assalamualaikum~
Serius lama sangat sangat mas xbercerita kat boyoren mas ni (blog) rindu pulak, hihik. Selama mas xupdate nikan, mcm mcm jadi, sedih happy suka duka smua ada. Hmm, dugaan banyak sgt tau x? Maybe semua tu just nak bagi mas kuat and dapat terima sumting tu dgn hati yang ikhlas kot? entah la :') But thanks dekat kawan kawan yg slalu bagi mas happy and gelak kuat kuat xD Sgt mas hargai semua benda tuu. Sekarang ni kan, mas selalu dok sorang sorang, tak banyak cakap, mas just gelak and senyum jaa, bercerita pun jarang, idk y. My life was so suck I guess :( Why org yg mas rapat, mas rasa happy bila org tu ada dgn mas selalu ja buat mas sedih, sakit hati, jeles and mcm mcm lagi! Mas sedih, bukan diorang tau. Diorang just pikir diri diorang ja, mas ni asyik pendam ja semua yg diorang buat, its not fair!! Mas punyala jaga hati diorang, but diorang just sakitkan hati mas :') Argh, dah la, seriously malas nak engat pasal org yang dh bahagia skrng tuu, buat skit hati jea. So, haritu 1st exam, okay okay ja, result pun dah dpt. Nak tgk tak? Jpgi mas tunjuk, act, just dpt, 5B2C1D. Mathematic mmg buad mas benci result mas. Hmm. Tgk la tuu.

Mcm manala, agama buleh dpt C. hadooe, tapikan, kira meningkat la result kalini, hahaha ==
second exam ni, akan ku usahakan lagi, InsyaAllah. Apa apapun syukur dengan result ni.

# Satu drpd bintang kat langit telah buat saya sedih ketika awak, sang bulan tiada di sisi. Tapi awak sang bulan kembali memberi cahaya selepas menyedari hati ini telah di lukai, dan membuad hati ini kembali menyinari setiap hari harinya :)

1 comment:

Anonymous said...

Salut à tous,

Pour mon premier post je souhaite vous filer un tuyau.
Il existe de nombreux sites Pour obtenir des Facebook Likes/Fans gratuit...

Mais ce dernier est particulièrement efficace, aussi vous obtenez des Likes et Fans Francais!

Plus de Likes Pour vos Sites et pages internet. Plus de fan Facebook ciblé pour vos FanPage.

Inscription et utilisation gratuite, c'est par la:
[url=http://www.seopowa.com/Likeub][img]http://www.seopowa.com/wp-content/uploads/2012/03/300x250-1.gif[/img][/url]