Monday, March 12, 2012

Im back


Hye dark sky's readers.
Lamakan tak update? Sorry la sbb private blog lama sgt, ekceli, last week first exam, yeah, mmg stress sgt sgt mana tak stress, hari first tu sejarah dgn bm, mas sgt benci karang karang ni. And then hari Rabu tu, kelas A and kelas C bagi student yg result History diorang meningkat shja boleh join lawatan sambil belajar utk kerja Folio Sejarah ni, utk dptkan maklumat maklumat pentinglaa. Kena amek gmbar rotan rotan yg ada tuu. And mcm mcm la, and cuba teka mas dpt brpa Sejarah kalini, hikhik yg pasti meningkat ;D k 65% ja. #muka tension. Eh eh! Alhamdulillah (: Time lawatan tu, best jgk la.. tapi syg nya, hujan lebat sgt hmmm, sejuk >< ni gambar yg Siti amek, k ckp betul la mas segan amek gmbar dpn org u_u so ni ja gambar mas amek time lawatan tu xD dua ja? Yaya. Just dua =P

Emm, bagi mas, exam first ni mmg busukkkk! +__+ Geo and Math susah sgt sgt dan sgt sgt. Soalan mcm apa ja mas rasa. K mas ngaku mmg both subjek adalah subjek yg paling mas anti dari F1 lagi #jeling. Harap harap result tak 50% kebawah ): Nanti pengetua panggil, xsanggup xsanggup xsanggup!!!!!
K dah la ckp pasal benda yg xbest =o= Sekrang ckp pasal benda yg best, first, my life makin baek skrang, Alhamdulillah (: 9/3/12 tarikh paling best. But taleyh crita kt sini ;D hikhik. And, mas makin rajin SIKIT haha == pastuuu, mas makin kurang maen fb alamak terharunyeee --' Tuja yg best (kononnn) Selamat bercuti :D

2 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Jangan tension2 .. hehehe... lama2 nanti benda inilah dirindui bila dah berlalu pergi.

www.hasrulhassan.com

i-Erma said...

my mom selalu ckp mcm tu, :D Thnks,