Monday, February 27, 2012

Terukir di bintang tak mungkin hilang


Assalammualaikum and Selamat malam.
Seriusly, im sooooo tired. Mas baru buka mata ja ni. Sgt sgt memenatkanla kelas Skor A. Hmm. Harini dgn tangan dua dua belah sakit, belah kanan, kemarin main tumbuk tumbuk dgn abg --' so parah jgk, haha (o.o) pastu belah kiri, bangun pagi urat tu mcm xbetul kot. Idk. Sakit sampai xleyh pelurus. Sakit sgt. Apa apa pun, harini mmg hari yg sgt bosan, tak bhong :| Eh eh! Engat lagi ptg kemarin, lps balik tuition, pi isi minyak dgn abg, kami dua malu gila, adala abg yg kat dpn kami tu, dia dok isi minyak moto, k tapala, pastu kan, mas ngn abg dok bekelai tumbuk dlm keta, kami mana prasan dia dok tgk kami kelai, haha. Kami dua tgk kat dia, yg dia dok kami xbekelip mata. hahaha. lwk kot, tatao la apa yg dia dok pikir kan. hhee.

K ckp pasal kemarin, emm emm nak start darimana hah? Kemarin kaann, tuition math di batalkan (YEAH!) so, pi la pukul 4pm, sbb ada tuition science jaa. K smpai dah pejabat tuition, pi bayaq duit yuran utk bulan feb dgn mac. Pastu naik atas nak buka pintu kls tak boleh, dlm hati "ehhh?! Xkan ada kelas kot? Er errr?!" Tgk tgk, ada sorang budak laki buka pintu, mas pun heran and trus tnya, "Form brapa ni?" Tanya bukan sbb apa, takut masuk kelas slh form, malu ja stg, haha. Tapikan, dia xjwb tapi! Dia tanya mas balik, "form bapa?" mas pun jwbla, "Form 3" pastu dia angguk angguk, pastu mas tanyala, "kelas ni ka? budak baru?" pastu dia dgn sorang lagi kwn dia yg tgk duduk pun jwb, "tak, kami saja lepak kat sini, amek aircond jeaa" pastu sembang2 sikid, tgk tgk, kwn yg mas tgur first2 tu, dia keluar, tiba tiba!! Adala sorang lagi kwn dia, sua kepala kat tepi pintu pastu tgk mas, (mas duduk dpn skali, nk bagi sng nak tanya haha -oo-) K pastu dia tgk mas lama, mas pun tgk dia lama, sbb mas tgk mcm nak kenal. Haha. Pastu tiba2 tekeluar dari mulut mas "sapadiaa tahhh?" pastu tiba2 ja dia pi belakang pintu tu and jwb, "laaa, xpala, mao tak kenal," then terus ingat. Hahaha, dari facebook ke pusat tuition :P Pastu mula la ckp banyak sikid, act, first time jumpa n tak sngka dia cam mas. K sumpah mas ckp, mas takut time tu, mas sorang ja pmpuan and diorang smeua laki, ramai. Pastu pastu, lps dpa turun tu, dia call, dia kata ada kwn dia kem salam, k jwb mcm biasa jala, pastu balik rumah tu, malam dlm pukul 11.30 rasanya, tak sure la. Dia ckp kwn dia tu minat kat mas sbb pangai mas mcm lawak lawak sikid, hhaa!! Yes, tak marah pun bila dia ckp mcm tu, sbb mas mmg pangai srupa tu ;D Im sproting okay! :D And seriusly, mas mudah berkawan :)

(And minggu dpn, start exam. Takut :( Wish me luck readers. Tengs)

No comments: