Wednesday, February 08, 2012

Lapan titik dua titik dua kosong satu dua


Assalammualaikum
So,harini kan, lebih bahagia, idk y, pepagi lagi dah happy lain macam :D harini semuanya okay, Alhamdulillah. Tadi dlm keta time balik rumah, crita sumting bad news dkt mak, and ia ttg sumone laa, pastu my mum just said masalah kecil ja, mulut org bukan kita boleh tutup, kalau kita ada remote utk tutup setiap mulut manusia, aman la dunia tanpa fitnah, tipu, and apa apa lagila. Betul jgkkan? And rasanya ia masalah kecil ja, sapa yg fitnah tu, dia sedarla... Ingat tao, Allah dgr, nampak, tahu semua yg kita buat. Tadak satu benda pun yg tersembunyi dari Allah ya KAWAN?

K dah dah, sedih bila engat :'D harinikan, ada skor A n kokurikulum, sgt penat. Tak tipu, penat sgt. Esk skor A KH. Nak bawak bantal dak? Mas cukup bosan dgn subj. ni dari form1. haha U_U And and, tadi kelab tau tak, tatau la sapa bagi nama mas jadi pen. Setiausaha, lawak k lawak --' Dah la kena bangun pastu tunjuk muka (o///o) mas tgk kat whiteboard ja, hahar ==' Malu cek oii.Time masuk kelab tukan, mas, ct ngn wisya ja. Yg lain laki, kami tiga tak terkata apa, dok gelak gelak jalaa xD mcm bodo dok tangtu, pastu dah lama lepas tu, baru ada ramai perempuan, lega cekk :'D Pastu ustz tunjuk pic merentas desa ritu, mcm mcm gaya. XD thats y mas suka jadi photografer, kita boleh mencipta kenangan melalui gambar n for me, its really oshemm :B

Ehhhhhh, dah lewat! Mas nak iron baju pulak, pastu nak masukkan buku dlm beg utk esk yg balik A W A L sajaa .__. Doa agar mas dpt sabar menghadapi dugaan sepanjang tahun 2012 ni ya.. InsyaAllah :')

NightWriter:
i-Erma