Saturday, February 18, 2012

Kami Relax!

Selamat ptg permaisuri dan putera bumi *smile*
Lama kan tak update? Online kejap kejap nak update cmna kann? Harini bangun awla jgk hehe. Pastu pastu terus pi bilik abg amek laptop :P PAstu pastu online, pastu pastu tulis entry ;D K dah dah, kemrin tusyen. Best, Kami Relax! Makan kuaci lagi. hikhok. Mun belanja hahaa. Pastu tangkap tangkap gambar, seriusly, Mas n Mun senyum sgt sgt xikhlas, kami tatao pasaipa :/ Yg paling ikhlas kami senyum time tangkap gmbar masa merentas desa xjadi tu. yg entry ni >Tototto< Tapi kemarin seriusly senyum mcm xikhlas sgt ): Awad tah? hmm. Apa apa pun, ni gambar kami dua :) Our new fren, Yaya Sty-lady xmo tangkap gambar, dia ckp segan. kgxp :D so kami dua jala, hehe. Ada banyak lg, tapi yg ni ja yg nmpak mcm ikhlas --


Tembamnya mas ><

Ikhlas la sikit gambar ni :]

Sumpah lawak o///o #blushing