Thursday, February 02, 2012

FEBRUARY


Hello busy day
Tgh buat homework ni, tomorrow mas kena hantar nota sejarah dari Bab 1-Bab 3. Math sgt banyak exercise yg belum habis, kena hantar esok jugakkk. Geografi, banyak kertas cikgu bagi, kena habiskan malam ni jugak. Science cilek kejap sbb next week :P Harini tidur lewat pun lewat la, kerja sekolah tetap kena habis kan. Its okay, for PMR. PMR tu apa? PMR ada lah PENILAIAN MENENGAH RENDAH. UTK FORM 3 SHJ. SEKALI SEUMUR HIDUP. Rasa mcm baru last year masuk form 1. Dah masuk bulan Febuari, thats mean, skor A bermula! Balik pukul 5pm everyday atau setiap hari start 7.2.2012 sukanyaaa :D Rabu yg parah, dgn kokurikulum lagi, pastu sambung belajar balik, penat kann? Tapi, nanti biasa la tu :'D
Em em, nak cakap ni, mak ckp mas selalu dpt result bawah dari kakak n abg mas, emm, nak buad gena, mas malas.. And seriusly, mas tak pandai mcm diorang. Sedih tau tak bila mak cakap camtu, hmm
Its okay, i will do my best in PMR 2012. Tanak memain lagi, tanak tanak! Thats all, Assalammualaikum#

2 comments:

❖ Cik Ana ❖ said...

Good Luck dear ! Do the best :D

i-Erma said...

InsyaAllah :) Terima kasih yaa.