Friday, January 20, 2012

Selamat Tahun Baru Cina

Assalammualaikum & Selamat Malam
Harini Mas ada merents desa, harini jugak dari tatau, jadi tau, dari sedih jadi happy, dari diam jadi bising, dari selamba jadi terkejut jadi cukup la tu.. Kinabalu last, LIKE --' Harini p tusyen ikin tulaa. Oshemm, harini Radziah join :D Suka suka :* Esok ada extra class, suka okay suka, this year tak boleh malas malas lagi ekk, dan dan cuti seminggu osheeem mcm HPV :P Dannn, mas suka hidup mas sekarang, xtipu :3 Harap ia akan berterus mcm ni, amin. Ni pic time tunggu mak mai. haha, dgn mun jgk :P sorry masing masing senyum xikhlas sgt muahahaha. 



Selamat malam :*

No comments: