Monday, January 09, 2012

Pekes


Assalammualaikum,
Kemarin ada tusyen jgk, balik balik tu tergedang* terus! Penat sgt sgt, time science tu mata mmg mcm nak tertutup sbb kelas senyap ja, rasa mmg sesuai utk tido dlm susana cenggitu hihik. Tapi tetap buka mata n dgr apa cikgu ckp fokus fokus fokus. Menggelabah mas time cikgu science tanya mas soalan science tu, fiiuuuhhh! Maybe dy dok dgr mas hafal menatang science tu kot --' time tu otak blank terus, apa yg dok engat lupa habis, masuk kereta ja, cita kat mak, sekali dgn mak gelak. And and, serius tak sngka kwn lama mas, 'Tikus' tusyen science sekali dgn mas. #jgn tanya sbb apa dia di label tikus, panjang kalau nak crita ahahha. Time budak budak XD (bajet xbudak dah)
Em em, what else huh? Oh oh!! Last night, ada minah ni bikin pasai sama mas. Dia msg mas guna number PAKWE dia iaitu kwn mas. Mas ingat tu kwn mas so mas reply hai balik mc biasala, sekali dia tanya "ni mas mana ekkk?" mas pun heran and jwb "mas erma la, mao tak kenal awat mcg?" and then tetiba ja, dia call mas pun angkat jala and dgr suara girl :O mas ckp "helo" ja then dia ckp "dia awek ehem ehem" (sapa kesah? -..-) Mas pun ckp la, "oyeka tapala aku ingatkan ehem ehem, bye" then, lepas letak dia  mcg lak, "UE ni kwn ehem ehem ekk?" cara dia tulis UE yg bermaksud you tu pun dah agk dia cmna so mas ckp ya ja. Tiba tiba dia bagi num dia and then kwn mas tu mcg mas guna num yg sama dia mcg, "Mas buad leklok Mas, jgn hancurkan relationship dia ngn pmpuan tuu" Mas betul betul tekejut, pekes n bila masa lak mas cari pasal? And then dia swoh mas call dy, mas pun call jala and dy ckp pmpuan tu ckp ehem ehem pernah dtg rumah mas la, kuar berdua la blablablabla. Time tu temperature mmg naek! Kenapa kena tipu cenggitu entah? Kalau tak suka dkt ehem ehem, jgn babit kan nama mas takbleyh? Sial gila pompuan cenggitu! Kalau dekat dah tangan tangan kaki kaki dah, mulut lori smpah tadak tempat nak buang smpah! Geram geram >< haishh, mcm mcm jenis org la dlm dunia ni,tapi nasib baik la kwn mas ni caya kat mas, yelaaa, kami kenal dari standard 6 lagi, dtg pmpuan tu dok fitnah mas cenggitu mmg mintak maki la! hahaha. naseb number yg pompuan tu bagi tipu ja, kalau tak kena ceramah sabtu la ngn mas hihik ^_^ em, tuja kot? Nak tido pulak ni. Bubye :3 nyte.

Lega boleh lepas geram kat sini hahahaha maaf kalau ada yg tak suka entry luah perasaan ni, bukan apa, geram ngn manusia yg suka fitnah ni, dpt apa entah la *geleng kepala

No comments: