Tuesday, January 31, 2012

"Neno Neno"

muka dah lewat pegi tusyen hahaar :P
Helo dark sky.
Seriusly, rasa diri mas ni banyak berubah bila banyak mkn ubat ni. hahahar! 2 3 harini, cpt naik angin. Idk y. Org banyak ckp ja, mas dah mula jd rimas and then sbb tahan geram masuk bilik or tak ckp apa apa terus, dekat sekolah, i try to be frenly, sbb takut nanty kwn tacing pulak kan? hm hm. Apa la masalah mas ni, ouh ouh, Alhamdulillah, dgn izin Allah, kulit ni dah bertambah baik :'D
Tadikan pergi sekolah, ada majlis persaraan cikgu Shahruddin kalau tak silap, time baca nama dia tu xpakai spek. so tak nampak, kelabu jaaaa :| Smpai rehat, tak belajar apa apa pun, best ok best :D Pastu merayauuu xtentu hala dgn kwn, pastu kan, ada lembu terlepas! Lembu tu dok "moooo" banyak kali jgk. Geram and muka mcm nak merah time tu. Akceli, lembu tu dia mix goat tahu tak? Tapi xnak ngaku yg dia tu goat, haish, kesian betul tak ngaku spesies ni kan? HEHE. k dah, mcm lawak ja ckp pasal lembu ni :D
Harini balik awal, 12.50pm, mak p cuci kereta, kat situ ada sorang budak laki, melayu, dia sama form dgn mas, tp tak pegi sekolah, mak mas tanya kenapa, dia ckp dy xminat, dia sendiri yg minx berhenti sekolah, mak mas ckpla, kena pegi sekolah, bagi dpt result SPM tu, sbb dia minat pasal motor motor ni, mak mas nak dia berjaya la dgn apa yg dia nak tu. Dia ckp, dia tak suka pi sekolah sbb ramai yg suka cari gadoh dgn dia, dkt sekolah dia dulu, dia banyak kes belasah budak. Sbb tu dia mls nak tunjuk muka lagi, lagipun, dy xsuka belajar, dia berenti sekolah awal tahun ni la. My mum bagi banyak jgkla nasihat kat dia, harap dia berubah la :) mas rasa, otak dia tak pandai, tapi, tangan cekap and tgk cara dia, dia suka buat kerja, rajin okay :D So, hrpnya, lepas ni dia ikut la apa yg mak mas pesan tu, mak suruh dia pindah sekolah ja buat masa sekarang, lepastu tgk la apa nak jadi lepas tu. Sbb dia baru forrm 3, tak terlambat lagikan? Jrg mas tgk budak xnak pegi sekolah, tapi rajin cari duit dgn kerja. So, Mas rasa dia budak baik :D
K la, tgh txting ni :] nak pegi mkn ubat lepastuuu, agak ngntok, sleep sleep terus, boboiYOT :D

No comments: