Thursday, January 12, 2012

Merentas desa tadak sbb hujan #hampa

Selamat Malam dan Assalammualaikum semua!
Harini pagi pagi lagi dah jem dah. Bodo la van biru tu, mcm nak pi tikam laju laju ja manusia mcm tu, agak agak ar pepagi nak buad onar kat jln, dah taw yg jalan tu jem pi terus buadpa tatao ? Last last tesekat kat kotak kuning tu, salah tau tak? Kalau ada kes kecemasan nayaa ja abaq ag! Bodo, lesen amek kat sapa tatao? Boo. Sampai sampai dah ada perhimpunan. Brr, malu kot mai lewat! Pastu pastu, tetiba ja ada spotcek! Cuak nak kelupoq kat situ jgk rasa, nasebla lepas dan tadak kesalah apa apa. Alhamdulillah, and taw x, mas terpaksa jadi dpn sekali dlm barisan tu, sbb cikgu disiplin hingaq tak sangga dah, dgn muka yg cuak mas pun jln pi dpn tapi cover cool #ceh! T_T dah abes spotcek tunggu la kat luar dewan. Siti ngn Wisya tak keluar keluar lagi. Last last mas balik kelas ngn Nub. Kalau ngn Nub dy tak kacau mmg tak sah~ Tension tp dah phm *muka slamer :| Pastu masuk kelas belajarrrr. 1.30pm pulak pi dewan lagi, pilih permainan yg nak masuk, and mas masuk memanah :3 Saja teringin muahhhahahahaha! Habeh tadak idea nak masuk apa dah.
Ptg tadi mcm yg mas gtw dlm entry kemarin, ada latihan merentas desa, tapi dibatalkan sbb hujan. Mao tau mas pi isi nama and balik terus pun takpa laaa! Time tunggu mak mai amek, mas ngn mun tangkap tangkap gambar sbb mmg ttao nak buad apa --' Tadi baru upload dlm fb sbb mun suruh :B tapi mas upload gak la kat blog, sbb kebanyakkannya tak add facebook mas kan? Sob Sob >:

sebelum pakai tudung pegi sekolah -serabut nengok !

muka tak ready tuuu +_+

Peace Ok :3

sopan jerrr :P

boo --

Kami dah semakin rpt la :O

mcm pengantin baru la pulak --'

disuruh jegil gitula jadinya o.o

da pretty :)
Biru itu bulan , Kuning itu emas +_+ cuba teka amenda :P

No comments: