Wednesday, January 11, 2012

Merentas Desa mai dah


Selamat malam :*
Tgh buad hw math ni. Bosan so online n tulis entry utk harini :) So, harini tak tipu, mmg penat sgt sbb balik pukul 4pm. Sbb ada yg bdn uniform & Rumah sukan pulak. Balik balik tu relax relax kejap n kuar main kejar kejar dgn kerabat kerabat kucing kat rumah ni. Tadi time maen dgn So'od tiba tiba dia lari merataaaa lepas duduk bwh pokok bungan kertas mak. dia tak leyh duduk. Pastu dia kerja bunyi ja bila duduk, rupanya time dy lari baru nampak, duri pokok lekat kat bulu dia, otototo. Cian sayang mas ni :P harini keja gelak jaaa. Syok ada kwn yg gila gila blaka [^.^] biar kwn sorang tp tak menyakit kan hati dari kwn ramai semua bagi jiwa kacau~ And, esok ada latihan merentas desa semua rumah sukan, esk pepagi buta tu, pegi ko'op yg bersebelahan dgn kelas mas tukar size baju. besar gila size M :/ haishhh! Sabar jalaa~ Esk blik kira awal la jgk, tp ptg kena p skolah balik t[U_U] nak pi ke x tah? haishhhhhhhhh! Pi jala sbb ramai kwn pi, hikhok# Dah, nak smbung buad keja, daaa :B

No comments: