Thursday, January 05, 2012

Just Read


Selamat Malam,

So, harini 5Jan12 and hari ke dua menjadi student form 3. Getar bila semua cikgu mcm menaruh hrpn dekat kitorang satu kelas utk PMR nanti. Entahla boleh ke tidak. Tapi InsyaAllah kalau usaha tu ada dan rezeki berpihak kpd kami InsyaAllah boleh dpt kan? Harini boleh online lama sbb hw utk sub esk tadak,hehe. So, classmate semua okay. Walaupon still tak rpt sgt yala baru nak kwn kwn kan? Taun ni dpt Teacher Sherina, best! Dia comel, dia lawak yg paling penting enjoy bila ada class dgn dia :] Teacher Sherina ajar English utk Set B, Set yg Mas terpilih laa, tahun ni English ada 3 Set and Mas dpt Set B.
And Geografi dpt cikgu yg setakat ni dia ajar mas dpt paham dgn mudah. Hope smpai habes dia ajar mas paham, hahaha. Sbb sub Geografi paling mas lemah n benci --' so hrp enjoy la dgn subject geo utk tahun ni. Esok Jumaat, dah start tusyen kat Eikin, tak excited pun >: idk y... Haritu kanmain gi xcitednya -.- Tapi dah kenal la sorang kwn, lupa la nama dia Tyra maybe? Kenal pun sbb time tu tunggu amek jadual dgn dia. Dia sekolah Putra, tgk gaya mcm baik laaa hhihik.
Cikgu cikgu yg ajar kelas mas semuanya baik n mmg berkesan la utk PMR. Math, mas kena belajar lebih lagi, sbb masa form 2 otak mas tak pernah terisi dgn math (tak dpt fhm) And kelas kalini jujur ckp tak best sgt kedudukannya >: tak selesa sgt laa. And tempat duduk mas, betul2 tepi pintu, n kalau lalu mmg boleh nampak terus, so mas tak brapa boleh fokus sbb mas ni pantang bunyi sikid ja kalut nak tgk == masalah jgk hihi, tapi yg bestnya mmg kena angin xD haha, tadak nak panas dah laa :3 mcm panjang ja entry ni? Hahhaha. Apa Apa pun selamat kembali ke sekolah #Nangeh

No comments: