Wednesday, January 18, 2012

Itu Mas Erma

Thats me -.-

Assalammualaikum dan Selamat Malam
Kelas mas sekarang semua ada 31 org, sbb ada student baru, nama, Alina :D dia cousin kpd kwn mas time sekolah rendah :D Kami xrapat sgt. Hihik. Kemarin latihan merentas desa semua pelajar, harini rumah sukan mas, tp tak pegi, ponteng. Biarla. Lama lama rpt jgk *jelir lidah. Harini balik awl, pukul 2pm. Sbb kokurikulum di cancel. Habis kelas 1.30pm tp kena tunggu smpai pukul 2pm. Mcm mcm betul :| Kemarin kan, kereta mak kena langgar dpn. Ala, pakcik tu nak parking dpn sekolah, tiba tiba dia undur, dia tak nampak kereta mak kat belakang tu, time tu abg yg drive, abang dah bunyikan hon* banyak kali dah, tpi dy tak dgr, sekali langgar la dpn kereta mak. Adehh, malang tak berbau betulkan? Pastu abg call ayah, tunggu punya tunggu, ayah pun smpai n ckp ngn pakcik tu, rupa rupanya, anak pakcik tu student ayah dulu. Pastu bincang punya bincang, pakcik tu ckp bawak pegi bengkel anak dia, anak dia repair balik, nasib tak teruk sgt kereta tu haa. Harini kereta dah okay :B
Mas nak kurang kan facebook. Tpi dok nampak laptop dpn mata, mmg payah arr! Tension betul, tapikan, mas syg math dah, :* And takud nak amek exam first nnti. Sbb pengetua ckp result bawah 50 call parents! Sapa tak cuak right? Dah la mas ni stail payah phm. Kena ulang bebanyak kali baru nak reti. So, kena betul betul phm apa yg di ajar, tp serius la ckp, sejarah mmg mas payah nak fhm.. Sains, no komen lagi, takat ni Alhamdulillah, 43% masuk kepala. Geografi, sikid sikid. Boleh la gagah :P. And nak bagitau ni, mas budak PMR 2012. K night :*

No comments: