Saturday, January 28, 2012

Im Sick


Assalammualaikum
Tadi pagi bangun awal, sbb nak pi KMC , dah sampai tu doktor pakar kulit cuti pulak, esok baru dia masuk kerja. Pastu mak ajak ayah pi PMC pulak, doktor pakar dah buat klinik sendiri pulak. Adoee, nasib klinik tu dekat ja dgn PMC tuu, jalan la pi klinik tu pulak, daftar nama apa semua then tunggu pulak, nasib org tak ramai sgt, tak lama lepas tu, pekerja kat situ panggil, masuk la jumpa doktor, dia cakap mas ni tak teruk sgt, just effect dari ubat asma, yela mas ni asma dari kecik lagi, sekarang ja yg dh kurang sikit, kulit mas kering, kena pakai lotion selalu,air kena minum banyak banyak. Ubat yg doktor tu bagi serius banyak, tak heran la sampai RM170 kan? Makan pun kena pantang, tak leyh makan seafood, kecuali ikan. Daging, ayam semua takboleh. gaya mcm nak kena cari suami nelayan mau gini hahaha =.= tension siak! Tadi mkn kat kedai pun lauk ikan ja, xselera nak makan punnn. Tapi kena la tahan kejap, utk sakit ni, tamao sakit sakit. ):
Tuja, yg pasti sedih sbb takleyh makan sedap sedap T_T
Assalammualaikum

1 comment:

Anonymous said...

Electronic Cigarettes Ego-T Led Starter Kit - [url=http://tinyurl.com/7ju7uhm ]Cart Ego-W [/url] - Electronic Cigarettes [url=http://electroniccigarettesworldwide.com/ego-penstyle-caps ]Cigarettes Online [/url]