Saturday, January 07, 2012

+ Hola +


Assalammualaikum,
Kemarin Jumaat 6-01-2012 masuk tusyen. Boleh tahan la dgn subject English yg di ajar, tergamam dgn jwpn sir utk essay kemarin, ia spontan but brilliant! Kalau masuk exam dgn essay mcm sir konfem A dlm tangan, hihi. Harini tadak kelas, relax kejap. Kemarin balik pukul 7pm walaupon duduk saja tapi penat sgt sgt, mlm tu tido awal (gaya budak ngada) pagi ni bangun tak la awal sgt (gaya budak mls) tp awal dari biasa :B Em Em, ha, hari ahad ni tak sekelas dgn Mun n Tyrah so terpaksa bawa diri laa. Adoe, kena jadi friendly neyh ><
Kemarin kat sekolah ada bacaan Yassin. Tapala, time baca tu tiba tiba tgk tingkap blok baru atas sekali, teringat kelaku kwn mas dulu.. mlm sebelum dy buad benda lawak kat tingkap tu kami dua ada la salah phm sikid, then kami gadoh smpai sekarang tak tegur dah. Sebenarnya hati mas nak mcm dulu, nak kwn dgn dia mcm dulu. Rasanya tak slh, tp mas takut kalau dia tamao kenal n ingat mas lg, mas tak pernah lupa kat dia. Dan mas rasa bodoh buad mcm tu dulu. Entahla, perasaan tu masih ada walaupon dah nak dekat setahun dah, dia lain itu pasti. Alamak jauh menyimpang dah ni. Hahaham sorry na. saja nak luahkan isi hati ^^V tu ja kot, Assalammualaikum.

// sedih pulak bila teringat Y_Y

No comments: