Saturday, December 31, 2011

Goodbye


Salam, so ni entry mas yg terakir utk tahun dua ribu sebelas yg ada beribu kenangan yg happy n sedih, mas takkan lupa semua memori yg berharga tu. Entry ni just nak story pasal start tahun 2011 yg oshemm ni sampai la berakhir harini 31.12.11. bila tahun ni habes mas kagum dgn diri mas sbb dah hadapi semua yg jadi dlm tahun ni :3 #korang pun patut bangga hihik! Tahun ni mas banyak kehilangan org yg mas rasa baik dgn mas, maybe di sebabkan salah phm n 'terpaksa'. Dlm form 2 ni jgk mas dah boleh kenal perangai, cara, sikap kwn2 yg sama form n sama kelas dgn mas, semua baik, :D suka dgn depa walaupon ada yg buad mas terasa, kecik hati mas tak kesah, basic la tu, tak sengaja kot kan? Ada yg kutuk kutuk, err, sedih geram ada jgk la, tp trima jala tak semua org boleh terima cara kita kan? C: And permulaan tahun 2011 mas agak kurang baik, sbb ia soal hati :C mls nak ingat dah.
Mas still takleyh accept yg mas dh form 3 == rasa mcm tamao ja. Rasa mcm baru lepas amek exam UPSR ja, ni nak amek PMR dah.. takut tu mai balik dah! >< Mas suka time mas masuk form 1, dpt kawan baru, kenal ramai org, tp bila form 2, banyak masalah, ramai yg tak rpt dgn mas dh :C nak depa mcm dulu :C imissallofyou
Utk PMR ni mak ckp sekurang kurangnya result 6A ke atas, InsyaAllah aku dapat apa yg mak nak :') nak pulun gila gila taun ni, mas nk mak tgk result mas dgn rasa xkecewa ): mas kalau boleh nak 8A tu jadi milik mas. Mas xnak banyak maen gi, sbb mas nak sgt dpt result yg elok ! nak buad 'game PMR' ni ending dy mas berjaya dpt 6A sekurang kurangnya tapi kalau 8A lagi bagus, harap PMR tu rezeki mas :( Masa tgk result akhir tahun mcm nak jerit sorang2 ja rasa, teruk gila ): lepas ni nak baca buku, hafal, ulangkaji apa yg beljar n yg form 1 n form 2 semua nak ingat balik n faham betul2, taon ni kena serius sbb mak mas nak 6A sekurang2 nya, tamao hampakan dia. nak tebus balik result UPSR mas yg amek time demam teruk tu. Tolong support mas n doa kan mas ya.. Nak study betul2 dah. Apa apa pun, 2012, Mas Erma, PMR. Result? 
To be continue...
Tolong doa kan Mas. Mas nak bagi Mak tak kecewa dgn result Mas. Mas akan usaha..

// Lepas ni tadak entry laen dah, henpon mak ambik, so apa apa pun, semoga tahun 2012 lebih bermakna dan menjadikan kita berubah kpd kebaikan *smile maafkan salah dan silap yg dah mas buad sepanjang perkenalan dan hrp semua dendam dlm hati takda dah ek? kalau yg gado2 dulu tu, mas dah maafkan dah mas lupakan. :) 

1 comment:

NUR RAHMAT KURNIAWAN said...

salam kenal.....dari Karawang Indonesia
www.nurrahmatk.blogspot.com
comment ya di posting resolusi juara..